Ceai calmant din plante medicinale de calitate:
- frunze de cătină, roiniță, lavandulă, valeriana, izmă bună, păducel, hamei - • Reduce tensiunea, neliniștea, senzațiile neplăcute și durerile de cap • poate să reducă spasmurile din timpul menstruației, dar putem să-l folosim și în cazul problemelor digestive • Revigorează sistemul nervos epuizat, ajută somnul liniștit • În situații de stres poate fi băut și în formă de cură. A se consuma cu o jumătate de oră înainte de culcare preferabil fără aromatizare. Consultați cu medicul curant, consumul de ceai nu poate înlocui tratamentul medicamentos, nici alte tipuri de tratamente! Extractul din frunza de cătină a ajuns în mijlocul atenției cercetărilor științifice ale epocii moderne datorită calităților sale. Decoctul lui are o culoare brun-verzuie și este o băutură cu aromă plăcută de iarbă cu un conținut de materie uscată de 2% și cu pH 4,2. Conține vitamina C, B1 și B2, substanțe de schimb, elemente pentru construcția proteinelor (aminoacizi), flavonoide, carotenoide, tocoferol, acizi grași, substanțe minerale (Mn, K), compuși chimici bioactivi, complecși de polifenol (quercetină, flavonol, epicatechin). Efectul lui de a reduce oboseala a fost deja dovedit și prin experimente, deci oferă protecție împotriva leziunilor cauzate de către efortul fizic asupra țesuturilor. Cutia conține 20 de filtre. Recomandare privind prepararea: turnați 2,5 dl apă fierbinte (dar care nu este în fierbere) peste un filtru, apoi lăsați-l să se înmoaie timp de 15 minute. A se aromatiza după preferințe. Mai multe informații pe ZeoMania:https://zeomania.com/wp-content/uploads/2022/05/Herby-tea-1.pdf